Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс може и да са много забавна двойка,

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс може и да са много забавна двойка,
Коментари Харесай

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и раждането на четвъртото им дете

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс може и да са доста занимателна двойка, само че също по този начин са хора, които държа извънредно доста на персоналното си пространство.

Така да вземем за пример дълго време криеха името на третото си дете и че Лайвли е бременна за четвърти път. Двамата доста държат на фамилията си и всичко, което се случва в него да не става незабавно притежание на необятната общност.

Но тъй като са измежду най-популярните хора на планетата е мъчно да крият някои неща. И по тази причина от време на време вземат решение да вършат обявления по много забавни способи. Като да вземем за пример, че са станали родители на четвърти път.

В профила си в Instagram Блейк Лавйли показа пост с няколко фотоси с концепцията да ни покаже по какъв начин са се подготвяли, с цел да гледат Супербоул 2023. На първата фотография от серията тя е в компанията на брачна половинка си Райън Рейнолдс и майка му Тами.

Впечатление прави, че актрисата не е бременна, което подсказва, че е родила, написа People. За момента обаче е загадка както полът на бебето, по този начин и по кое време тъкмо се е родило.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР